Αφήγηση

Θάλασσα: Μια εικόνα, που σου φέρνει χίλιες σκέψεις. Από που να ξεκινήσει κανείς και που να σταματήσει. Όταν κοιτάζεις τη θάλασσα, πάμπολλα συναισθήματα σου έρχονται στο μυαλό. Άλλα συναισθήματα σου προκαλεί όταν είναι ταραγμένη, άλλα όταν είναι γαλήνια, όταν κοιτάς τη χαραυγή, ή το βράδυ στο ηλιοβασίλεμα. Ανεκτίμητη πηγή ζωής, πηγή πλούτου και ζωντανών οργανισμών, πηγή τροφής, θρύλων και παραδόσεων, αλλά και πολλών δραστηριοτήτων, “χόμπυ” σερφ, ιστιοπλοΐα, σκι, ψάρεμα, κωπηλασία, κτλ.

Βυθός: Μαγική λέξη, ένας άλλος κόσμος, γαλήνιος εξωτικός. Μια αίσθηση διαφορετική, μια αίσθηση που όταν την ανακαλύψεις, νοιώθεις εξάρτηση. Υποβρύχιο ψάρεμα, το δικό μας σπορ. Ένα σπορ που κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους ανά τον πλανήτη. Ένα σπορ που σε ταξιδεύει και που συνδέει το παρελθόν με το σήμερα.

Ξύλινο Ψαροντούφεκο: Το πρώτο κατά πολλούς ψαροντούφεκο που χτύπησε ψάρι, ήταν αρχαία ξύλινη ιδιοκατασκευή. Ήταν γραφτό φαίνεται, ότι και το πιο σύγχρονο όπλο υποβρυχίου ψαρέματος, σήμερα να είναι κι αυτό ξύλινο.